Rafting Jizera

Naše půjčovna a vodácká agentura Rafting Jizera byla založena již v roce 1995 a na středním toku Jizery mezi Spálovem a Mnichovým Hradištěm je jednou z nejdéle působících půjčoven se základnou v Líšném nad Malou Skálou.

Naší specializací je pronájem sedmimístných raftových člunů COLORADO s kompletním vybavením (pádla, plovací vesty a vodotěsné lodní vaky/barely). Kvalitní vybavení, individuální přístup se spolehlivým servisem a přátelskou atmosférou jsou naší hlavní výhodou. Odměnou je pak spokojenost Vás, zákazníků. Vyplutí z naší loděnice v Líšném si můžete zpestřit lehkým adrenalinem – naší skluzavkou do Jizery.

 „Plavíme se po řekách všem ženám pro radost“

Kromě naší základny s loděnicí v Líšném u náhonu pod vodní elektrárnou, rafty dopravíme na přání zákazníků po celém středním toku Jizery. Po plavbě se raftové čluny odevzdávají v našich sběrných stanovištích. Naše činnost se zaměřuje na individuální zájemce, rodiny s dětmi a také na organizované splutí Jizery s vodáckými instruktory pro školní skupiny, zájmové spolky, sportovní kluby až po firemní teambuilding. Rezervace raftů je možná on-line přes rezervační formulář, telefonicky nebo emailem vždy předem. Rádi poskytneme podrobnější infoservis o plavbě a vhodné trase, včetně instruktáže před plavbou.
Objednat lodě


Budou zobrazeny výdejní a sběrná místa pouze této půjčovny. Ostatní půjčovny budou skryté.

gallery_made_with_nanogallery2

Výdejní a sběrná místa

Jizera (4)