Rafting Ohře

Půjčovna lodí a raftů Ohře
Řeka Ohře patří mezi nejoblíbenější české řeky, na které se každý rok vydává mnoho vodáků. Pokud se na ni letošní rok chystáte a potřebujete půjčit vybavení pro Vaši plavbu, rádi Vám poskytneme veškerý servis a zapůjčíme vše, co je potřeba. Kromě samotných lodí a vybavení zajišťujeme také dopravu osob a materiálu a nabízíme také kompletní servis pro školní výlety, včetně služeb profesionálního akreditovaného instruktora.

Půjčovna lodí pro rodiny s dětmi i zkušené vodáky
V naší půjčovně si můžete vybrat vhodné plavidlo, ať už patříte mezi zkušené vodáky, nebo jste naopak teprve začátečníky. Půjčujeme kánoe, rafty i kajaky a nabízíme jak menší lodě pro jednu osobu, tak i velká plavidla, do kterých se vejde až šest lidí najednou. V nabídce máme např. velmi oblíbenou a žádanou kanoi Vydra nebo nafukovací raft Colorado, který je ideální pro rodinný výlet. Pokud si nevíte rady s výběrem vhodného modelu, rádi Vám poradíme.

Nabídka vodáckých potřeb
Kromě samotných plavidel si u nás můžete vypůjčit i veškeré další nezbytné vybavení. Půjčujeme pádla (jak pro kanoe, tak pro kajaky), vesty (pro dospělé i pro děti), ochranné helmy nebo barely. Všechny vodácké potřeby jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu a cena za vypůjčení pádla, vesty i barelu je již zahrnuta v ceně půjčovného za loď.

Široká nabídka výletů
Na řece Ohře si u nás můžete vybrat z velmi pestré nabídky výletů, pro které zajišťujeme dopravu osob a materiálu. Nabízíme např. výlety z Tršnice nebo z Lokte za velmi příznivé ceny. Speciální ceník pak máme pro školy, kterým poskytujeme veškeré služby včetně akreditovaného instruktora. Navíc na každých deset zapůjčených plavidel poskytujeme jednu zdarma pro pedagogický dozor. Letos máme také speciální akci s názvem Hurá na vodu v týdnu, která platí vždy od pondělí do čtvrtka a spočívá v tom, že získáte čtyři dny na vodě za cenu dvou dní.
Objednat lodě


Budou zobrazeny výdejní a sběrná místa pouze této půjčovny. Ostatní půjčovny budou skryté.

gallery_made_with_nanogallery2

Výdejní a sběrná místa

Ohře (6)