VOD-DOG

Půjčovna lodí Berounka

Díky lokalitě je naše půjčovna lodí nejvhodnější k zapůjčení lodě na Berounku. Naše sídlo je cca 5 km od vhodného nástupního místa na řece Berounce, kam Vám rádi lodě z půjčovny dovezeme. V případě, že si vypůjčíte loď u nás, můžeme vám zajistit odvoz a vyzvednutí lodí a to včetně Vás na vámi určeném místě. Oblíbená nástupní místa našich zákazníků na řece Berounce jsou Kemp u Dolanského mostu, kemp Kobylka v Liblíně nebo U Mloka u obce Třímany.

Řeka Berounka je pověstná svou klidnou vodou a nádhernou okolní přírodou. Je vhodná k relaxaci a odpočinku. Díky tomu, že Berounka neprotéká téměř žádnými velkými městy, je po celou dobu plavby na řece klid a můžete si užívat přírody. V naší půjčovně lodí vám doporučíme lokality, kde se na Berounce můžete utábořit, vykoupat se a nebo si užít trochu adrenalinu.

Půjčovna lodí Berounka Vám nabízí k zapůjčení plastové kanoe, rafty, pálavy a vodácké vybavení s možností dopravy lodí a osob na jakékoliv místo v ČR!

Nejčastější lokalitou pro naše výlety je klidná řeka Berounka, ale lodě Vám rádi dopravíme i na kteroukoliv jinou Vámi zvolenou řeku například Sázavu, Ohři, aj.

Již několikátou sezónu pro Vás připravujeme kvalitní a přesto levné vodácké vybavení, i letos jsme připravili mnoho nových produktů.

Letošní sezónu jsme připravili několik mikrobusů pro lepší dopravu osob
Objednat lodě


Budou zobrazeny výdejní a sběrná místa pouze této půjčovny. Ostatní půjčovny budou skryté.

Výdejní a sběrná místa

Berounka (2)