IN LIFE

Půjčovna lodí Morava. IN LIFE Morava - to je největší půjčovna lodí, kempy a pointy na řece Moravě. Vybavení i spaní v kempu v jednom, za lepší cenu. Půjčujeme plastové kánoe, rafty, nafukovací kánoe, kajaky a všechno vodácké vybavení na celém horním toku řeky Moravy. S naší půjčovnou lodí můžete jet po Moravě od Hanušovic do Olomouce. Největší základny má naše půjčovna v Litovli a v Olomouci, ale vypůjčit si loď a výbavu můžete na všech hlavních nástupních a výstupních místech řeky. Půjčíte si u nás vybavení a k tomu máte zvýhodněnou cenu ve vybraných kempech.

IN LIFE POINT - Síť nástupních a výstupních míst na řece Moravě, kde si můžete loď a výbavu vyzvednou a nebo vrátit. Platíte pouze za vypůjčený materiál. O dopravu lodí a vybavení se už nemusíte starat a samozřejmě ji neplatíte. Půjčovna lodí IN LIFE denně zajištuje rozvozy materiálu, lodí, raftů a veškerého vybavení podle potřeby na jednotlivé POINTY. Jednotlivé POINTY jsou rozmístěny na řece tak, aby jste mohli maximálně využít celou řeku od jednodenního výletu až po celotýdenní plavbu.

IN LIFE POINT - SVOZ BAGÁŽE - Půjčovna lodí IN LIFE Morava zajišťuje denně mezi POINTY svoz bagáže. Nechcete se na lodi tahat se stanem, spacákem, kytarou ? Bezplatně vám bagáž převezema na libovolný POINT, takže si večer lehnete do suchého :-). Jednoduše si při převzetí materiálu domluvíte kde chcete bagáž vyložit a my vám ji tam přivezeme. Časy výdeje a svozů najdete u popisu každého POINTU. POZOR - jeden člověk - jeden bágl - stany, spacáky a jiné drobnosti neoddělitelně spojit do jednoho celku !!!

IN LIFE POINT - DOPRAVU LODÍ NEPLATÍTE - Půjčovna lodí IN LIFE Morava zajišťuje dopravu lodí na každý POINT. Vy ji ale při zapůjčení lodí a vybení z POINTu NEPLATÍTE !!!! Cena za dopravu a svoz ze všech POINTů je již zahrnuta v ceně půjčení lodí a vybavení !!!!!! Cena za půjčení lodí z POINTU je konečná, nic víc neplatíte.

IN LIFE POINT - SLEVY V KEMPECH - půjč si u nás na POINTu loď a ve vybraných kempech dostaneš slevu na kempovné. Projeď všechny POINTy, na vodě, na kole, na kolobce nebo pěšky, posbírej 10 razítek POINTů na mapku a dostaneš originální tričko IN LIFE.

Budou zobrazeny výdejní a sběrná místa pouze této půjčovny. Ostatní půjčovny budou skryté.

Výdejní a sběrná místa

Morava (10), Morava přes Malou vodu (10)