Ahoooj

Vodácké půjčovny AHOOOJ se sídlem ve Všehrdech u Chomutova.

PŮJČOVNA LODÍ, RAFTŮ A OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ. Pronajímáme plastové kánoe SAMBY a VYDRY, RAFTY různých velikostí, PALAVY, BARAKY, PADDLEBOARDY, kajaky, neoprenové věci, vybavení i pro nejmenší vodáky (od 2 let), dále kempingové vybavení, bezpečnostní příslušenství, vodácké přívěsy. Zajišťujeme dopravu vybavení a vodáků na řeku Ohři, Berounku, Bílinu. Ostatní řeky či potoky dle dohody. Můžeme pro Vás zajistit autobus s přistaveným vozíkem s vodáckým vybavením pro zajištění zahraničního dobrodružství. Dále jsou v nabídce půjčovny i STŘEŠNÍ BOXY, příčníky a NOSIČE KOL NA TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ i na střechu.

Vodácká půjčovna čítá 71 plavidel. Přepravní kapacita u raftů je 96 neohrožených vodáků, u palav 12, u barak 20, u kánoí až 94. Vlastníme i 8 velkých až 4 místných rodinných Samb. Nejnovějším přírůstkem půjčovny jsou fotbalové body-zorbingové koule (bumper bally). Máme jich v 38 různých velikostech. Přinesou vám moře zábavy a nezapomenutelných zážitků.

Jezdíme na vodu již TŘICET let, a tak zkušeností, rad a zážitků máme na rozdávání. Rádi Vám se vším pomůžeme, poradíme.

Našim zákazníkům nabízíme individuální přístup a komplexní služby. Snažíme se vždy vyjít maximálně vstříc našim zákazníkům. Stačí se s námi domluvit na vodáckém vybavení, termínu a místu a nic víc nemusíte řešit. Přijedeme si pro Vás kamkoliv.

Doprava vybavení na místo je samozřejmostí.

Víme, že na vodu vyrážejí obvykle velké party lidí, což znamená, že se do poslední chvíle mění požadavky na vodáckou výbavu. Nebojte se, na změny jsme zvyklí a improvizace je nám vlastní. Pokud ovšem musíme improvizovat i se změnou místa a času nebo data, pak i vás žádáme o určitou toleranci.

Půjčte si vodácké vybavení od vodáků a vyzkoušejte aktivní českou dovolenou na českých řekách: Ohře, Bílina, Berounka, Ploučnice, Sázava, Lužnice, Otava, Vltava, aj.
Objednat lodě


Budou zobrazeny výdejní a sběrná místa pouze této půjčovny. Ostatní půjčovny budou skryté.

Výdejní a sběrná místa

Ohře, Berounka